Duo Wijsheid op Dag van de mantelzorg

NORG - Op donderdag 10 november is het de Dag van de mantelzorg. Een dag dat alle mantelzorgers in Nederland in het zonnetje worden gezet. Zo ook in de gemeente Noordenveld. Die dag is er door het Contactpunt Mantelzorg Noordenveld een feestelijk programma georganiseerd in De Brinkhof in Norg. Het motto van dit jaar is ‘mantelzorg doe je samen’.

Om 10.00 uur begint het programma en is er onder andere een toespraak van wethouder Gerrit Alssema. Daarna is er een optreden Duo Wijsheid. Hier spelen Jan Haaijer en Jan Pieter van der Laan samen en maken gezellige muziek met meezingers, een beetje jazz en vooral 50- , 60-, 70-tigerjaren muziek. Van 12.30 tot 13.30 uur is er een gezamenlijke lunch. Alle mantelzorgers zijn welkom.

Omdat de toegang en deelname aan bijvoorbeeld de lunch u wordt aangeboden, is opgave voor deze dag wel noodzakelijk. Dat kan tot 3 november. Heeft u vervoersproblemen of anderszins een vraag, dan kan een ieder contact zoeken met Welzijn in Noordenveld. Opgave kan via http://www.mantelzorgnoordenveld.nlof even bellen met WiN 050 317 65 00.

Niet alle mantelzorgers zijn deze dag in staat om naar De Brinkhof te komen. Voor hen is het mogelijk om thuis een roos in ontvangst te nemen. Indien u mantelzorger bent of een mantelzorger kent, dan kunt u dat ook via bovenstaande adressen doorgeven.