Open atelierroute voor amateurs: Peize centraal

PEIZE - In 2017 organiseert de Stichting Kunstmomenten Noordenveld voor de zesde keer een open atelierroute voor amateurs en wel op zaterdag 6 en zondag 7 mei.

Centrale plaats voor de route is dat jaar Peize. Dat wil zeggen, in verschillende gebouwen in het centrum van Peize kan geëxposeerd worden door deelnemers die niet in of rond Peize wonen of die thuis geen gelegenheid hebben om te exposeren. Zoals ieder jaar zullen er weer kwalitatief goede werken te bewonderen zijn en de makers rekenen dan op veel bezoek. De Stichting Kunstmomenten Noordenveld wil met de open atelierroute aan amateurs een podium bieden om hun werk te laten zien, want amateurs, maar misschien is hier beter het woord liefhebbers op zijn plaats maken prachtige schilderijen, beeldhouwwerken, sieraden enz.

Info-middag

Zaterdag 21 januari van 14.00 tot 16.00 uur houdt Kunstmomenten een informatiebijeenkomst in De Peizer Hopbel, Hoofdstraat 3 in Peize. Wie vragen heeft of overweegt te doen is van harte welkom. Zoals gebruikelijk zijn de leden nog aan het nadenken om de route met ludieke activiteiten te verlevendigen. Voor meer informatie zie www.kunstmomentennoordenveld.nl