Lezing Jacques Wallage in doopsgezinde kerk Roden

RODEN - "Het gebied tussen stad en Waddenzee heb ik altijd als het mooiste deel van de provincie Groningen ervaren. Dat door de aardschokken nu al negatieve beelden gaan overheersen, vind ik niet acceptabel."

Woensdag 17 februari houdt Jacques Wallage een lezing in de doopsgezinde kerk aan de Padkamp 2B, aanvang 20.00 uur. "Vanuit mijn ervaring in het openbaar bestuur, zowel in Den Haag als in Groningen, help ik graag mee stap voor stap vertrouwen te herstellen en de mensen in het gebied weer perspectief te bieden."

Voorrang

"Dat zal niet eenvoudig zijn. Er is een diep geworteld gevoel in de steek gelaten te zijn door de overheid en de NAM. Dat gevoel zal pas verdwijnen als de verbetermaatregelen zichtbaar worden. Daaraan moet nu bij voorrang worden gewerkt." Dit citaat is van Jacques Wallage, die ruim 40 jaar openbare bestuursfuncties heeft bekleed, onder meer als wethouder en burgemeester van Groningen, alsook als staatssecretaris van Sociale Zaken. Op dit moment vervult hij nog vele openbare functies. Zijn visie op vele politieke hangijzers in deze tijd zal hij graag nader toelichten. Entree 7 euro (inclusief koffie/thee in de pauze).