Natuurmonumenten zoekt vrijwilligers

REGIO - Natuurmonumenten is een beweging voor mensen die samen opkomen voor de natuur in Nederland. De vereniging is op zoek naar vrijwilligers.

"Als vrijwilliger kun je je op verschillende manieren inzetten voor de natuur: van administratief werk tot natuuronderhoud. Wij geven mensen die graag iets willen doen voor de natuur de gelegenheid om inspirerend werk te doen in een mooie omgeving. Samen met de medewerkers van Natuurmonumenten lever je een belangrijke bijdrage aan de bescherming en het behoud van de natuur in Nederland", aldus Marten Pothof en Kim Pierik van Natuurmonumenten.

Werkgebieden

Er is een aantal werkgebieden waarin vrijwilligers actief kunnen zijn. Zoals, vrijwilliger Natuurbeheer, Excursieleider voor Volwassenen, Oerrr vrijwilliger en Vrijwillige Boswachter. Voor meer info zie de website van Natuurmonumenten voor de vacatures in Groningen, Drenthe en Friesland.
  • https://www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligers-vacature/vrijwilliger- natuurbeheer-3
  • https://www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligers-vacature/vrijwilliger- boswachter
  • https://www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligers-vacature/vrijwilliger- natuurbeheer-2
  • https://www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligers-vacature/vrijwilliger- natuurbeheer-4
  • https://www.natuurmonumenten.nl/vrijwilligers-vacature/vrijwillige- excursieleider-0
De eerste informatieavond voor mogelijke vrijwilligers en andere geïnteresseerden is woensdag 29 juni, vanaf 19.30 uur in het informatiecentrum van Natuurmonumenten aan de Fochteloerveenweg 8, te Fochtelo. Kim Pierik en Marten Pothof geven dan uitleg over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Aansluitend gaat de groep een kijkje nemen in het Fochteloerveen. Voor nadere informatie: Marten Pothof via m.pothof@natuurmonumenten.nl of Kim Pierik via k.pierik@natuurmonumenten.nl