“Before-I- die-I- want-to…Wall” bij Noorderlicht

RODEN - Geen muur van buitensluiting, maar een muur van verbinding. Om iedereen een middag door te laten inspireren.

"Nu Stichting Het Noorderlicht wordt opgeheven, doen we nog graag iets terug voor de gemeente Noordenveld. Daarom is de mobiele 'Muur' op donderdagmiddag 26 januari 2017 gratis beschikbaar. Deze 'Before- I-die- I-want- to-Wall' biedt een bijzondere en laagdrempelige manier om stil te staan bij de dood of om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Het is geschikt voor jong en oud; voor het gemeentehuis, voor scholen, bedrijven, kerken, culturele centra enz.", aldus Laetitia Schweitzer van Noorderlicht. Nodig: een open ruimte van minimaal 6 x 4 x 3 meter om de muur op te stellen, waar men vrijelijk langs kan lopen, de opgeschreven wensen rustig kan lezen, kan stil staan bij de eigen wens “Voor ik doodga, zou ik graag …. “ en die desgewenst op de muur kan opschrijven (met krijt en uitwisbaar).

MORBidee

Bureau MORBidee komt de muur opzetten en blijft aanwezig voor vragen en gesprekken. De mobiele muur is een van de projecten die door Het Noorderlicht mogelijk is gemaakt en vindt intussen zijn weg bij docenten op allerlei vakgebieden, congressen, symposia en (uitvaart)beurzen. Voor meer informatie over deze ”Muur” zie de website van Het Noorderlicht http://noorderlichtfonds.nl/projecten/before-i- die-i- want-to- wall Bij belangstelling graag voor 24 december contact opnemen met info@noorderlichtfonds.nl.

Film

Daarnaast wordt donderdagavond 26 januari de film “Departures” vertoond in K38. Toegang gratis. En vrijdag 27 januari is er gelegenheid om in K38 over de Stichting na te praten, met muziek, een hapje & een drankje. Van harte welkom; graag tevoren even aanmelden.