Toneel ‘Nooitgedacht’ in Veenhuizen

Veenhuizen -  De leden van toneelvereniging Nooitgedacht uit Veenhuizen brengen op 2 en 3 maart in het Verenigingsgebouw de klucht ‘Tante Bella’s Beautysalon’ van Henk Roede in de bewerking van Ben ten Velde op de planken.

Een groot deel van de vaste spelers is van de partij samen met drie nieuwe spelers. Vooraf, beide avonden om 19.30 uur, brengt een tiental jeugdigen o.l.v. Annie Tjassing een korte éénakter op de planken: ‘Een prinses komt in opstand’. Vanwege het 40-jarig jubileum kan uw toegangskaart nog voor een extra verrassing zorgen. In de klucht, die voor de laatste keer geleid wordt door Jaap Dutmer, draait het allemaal om de broers Duursma. Berend (Jaap Dutmer) en Albert (Hink Willems) erven de schoonheidssalon van hun tante Bella. Ze willen de zaak opknappen en intussen open houden voor de klanten. Wel moeilijk voor twee bouwvakkers. Vooral als er klanten komen als Neeltje Bakker (Hillie Kleiker) voor een modderbad of mevr. van Druten (Dina van Maaren) voor een gezichtsmasker of Greet (Annie Tjassing) voor een zonnebankkuur of Dora (Marjan Braakman) voor een bikini-wax. Maar gelukkig krijgen ze hulp van stagiaire Trijntje (Annette de Jong). Maar als er nog een erfgenaam uit Canada (Richard Webbink) op komt draven, moet Bastiaan Grooten (Catrines van Rozen) uitkomst brengen. Met de vele verwikkelingen is het weer een spel waarbij niets is wat het lijkt. Kortom, genoeg ingrediënten voor een vermakelijke avond.

Voorverkoop

In het Verenigingsgebouw is dinsdag 20 februari tussen 19.00-20.00 uur de voorverkoop of op tel. 0592-388490. Zie ook de website: www.veenhuizenactief.nl.