ADVERTORIAL I Ondergoed van het merk Muchachomalo

“Don’t take life too serious, life is a party”. Dit is de slogan van het ondergoed merk Muchachomalo. De boxershorts van Muchachomalo kenmerken zich door unieke printjes die elk seizoen gebaseerd zijn op een speciaal thema en worden bedacht door veelal kunstenaars. Elke boxershort heeft een ander verhaal. Daarom is het merk Muchachomalo een gewild item in de kledingkast. Muchachomalo staat voor een ‘way of living’. Het is een lifestyle. Benieuwd hoe dit merk is begonnen? Lees dan verder.

De oprichting van Muchachomalo 

Shirley Schoonebeek staat achter het roer van het ondergoed merk Muchachomalo. Voordat ze haar eigen merk begon, werkte ze in verschillende ondergoed winkels in Amsterdam en Schiphol. Na jaren actief te zijn in de ondergoed industrie wilde ze iets anders. Ze was op zoek naar iets nieuws, iets om over te praten, iets met een verhaal, iets wat opviel tussen het andere. Met deze gedachte besloot ze een eigen merk te starten. Het merk Muchachomalo is geboren.  

Verschillende professionele kunstenaars en Muchachomalo 

Elke collectie van Muchachomalo heeft een speciaal thema. Sinds de oprichting in 2007 zijn verschillende thema’s aan bod gekomen. Dit zijn onder andere: de Avonturier, Delfts blauw, Happiness, Cultures en Art. De thema’s worden gemaakt in samenwerking met professionele kunstenaars. Door een thema te handhaven worden unieke prints ontworpen. Elke collectie heeft een boodschap. Vind je een boxershort met printjes te heftig, dan kun je kiezen voor een boxershort met de uni kleuren zwart, wit, grijs en donkerblauw. 

Wat betekent Muchachomalo? 

Muchachomalo is geïnspireerd door de Spaanse lifestyle. Muchachomalo betekent in het Spaans ‘bad boy’. Muchachomalo geeft een eigen draai aan het merk. Mannen die Muchachomalo dragen zijn authentiek, zelfverzekerd, werken hard en blazen stoom af tijdens de avontuurlijke weekeinden. Vrouwen vinden de Muchachomalo man aantrekkelijk, charmant en zorgt voor zichzelf. Een echte bad boy. 

Een volledige collectie ondergoed 

Naast Muchachomalo boxershorts, heeft Muchachomalo ook sokken een T-shirts. De T-shirts zijn verkrijgbaar in uni kleuren en kunnen zowel onder het overhemd als casual gedragen worden. De T-shirts zijn verkrijgbaar in twee verschillende pasvormen. Slim fit (voor de mannen die houden van T-shirts die nauw aansluiten om het lichaam), en regular fit (voor mannen die houden van een wijdere fit). De sokken van Muchachomalo kun je vergelijken met Happy Socks. Leuke en unieke printjes die direct opvallen. 

Kortom: Muchachomalo is een merk met als specialiteit: ondergoed met unieke printjes. Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Neem dan eens een kijkje op overhemden.com voor meer informatie!