Paasfestiviteiten Kruisweg Marum

MARUM - De Kruisweg Marum staat van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april in het teken van bowlen, kermis en een uitgaansprogramma voor jong en oud.

Op zaterdag Radio 538 met Die Verrückte Stunde bekend van 'Evers staat op' en zondag volkszanger Jannes. Op 23 maart start het Bowling Paastoernooi. De inschrijving is gestart en alle informatie is te vinden op bowlingmarum.nl. De finale is vrijdag 30 maart. Vrijdagmiddag start de kermis om 14.00 uur. Net als andere jaren zijn er allerlei attracties zoals bungeejumping , autoscooter, American Trip, ‘Lucky Saloon’ en Holly Cranes. Uiteraard is er de traditionele zweefmolen, draaimolen maar ook touwtrekken, suikerspin en oliebollenkraam. Wie zijn of haar boodschappen in Marum doet, krijgt bovendien kermis kortingsbonnen bij de deelnemende winkeliers. Zaterdagavond gaat het uitgaanscentrum om 22.00 uur open. DJ’s Rick Romijn en Ronald de Bas van Radio 538 zijn de dj’s van Die Verrückte Stunde: Ze gaan Verrückte nummers draaien die je bijna niet meer hoort maar toch wel leuk zijn. Daarnaast is DM Music met DJ Martijn van de partij.

Jannes

Op Eerste Paasdag komt Jannes. De volkszanger bij uitstek. De DJ's die deze avond draaien zijn DJ Jan B en in de kleine zaal DM Music met DJ Martijn. Beide dagen zijn de zalen open vanaf 22.00 uur.

Ei Ei Westerkwartier

Kruisweg Marum is deelnemer van het evenement Ei Ei Westerkwartier. Op tweede paasdag wordt de tiende editie van Ei Ei Westerkwartier gehouden. Ook dit keer kunnen bezoekers een voorproefje krijgen van wat toeristisch Westerkwartier te bieden heeft. Meer informatie is te vinden op: eieiwesterkwartier.nl.

Paasbuffet

Thema in Marum is ‘Kermis, uitgaan en lekker eten’. Kruisweg Marum is beide dagen vanaf 13.00 uur open. Vanaf 17.00 uur is er een paasbuffet (reserveren gewenst).