Forza Fietsen opent vestiging in Roden

Westerkwartier - RODEN - Forza fietsen heeft een grote klantenkring in het noorden van Nederland. De groei van de klantenkring en de vraag naar de elektrische fietsen van Forza is zelfs zodanig gegroeid dat Forza zaterdag 31 maart om 10.00 uur een vestiging opent aan de Westeresch 8 in Roden.

Forza fietsen heeft een grote klantenkring in het noorden van Nederland. De groei van de klantenkring en de vraag naar de elektrische fietsen van Forza is zelfs zodanig gegroeid dat Forza zaterdag 31 maart om 10.00 uur een vestiging opent aan de Westeresch 8 in Roden. De drie broers- eigenaren Klaasjan, Hans en Peter de Kievid zijn enthousiast over deze mooie stap. “Kwaliteit en service hebben wij als familiebedrijf hoog in het vaandel staan” aldus Peter de Kievid. Daarom komen we graag bij mensen aan huis met onze collectie elektrische fietsen zodat het mogelijk is om een proefrit te maken in uw eigen straat.”
De markt voor elektrische fietsen groeit. “De gemiddelde leeftijd van de gebruikers daalt steeds verder. Veel mensen van dertig jaar en ouder stappen tegenwoordig over op een elektrische fiets, zeker als de af te leggen afstand groter is.” De broers hebben een eigen fietsmerk ontwikkeld, genaamd Forza. Op deze manier kan de uitstraling, de hoge kwaliteit van het product, de vergelijkbaar met de “oude bekende” fietsmerken en de aanschafprijs goed bewaakt worden. De tweewielers gaan vanuit de fabriek namelijk rechtstreeks naar de showrooms, waaronder nu dus Roden. Er zijn geen tussenhandelaren bij betrokken, wat de prijs en aanschaf van een Forza-fiets zeer aantrekkelijk maakt. Doordat er een ruime voorraad fietsen is, zit er ook nog eens vrijwel geen levertijd op. Forza Fietsen wil zich daarnaast onderscheiden met een hoog serviceniveau. Het is aan de klant om te kiezen of zij bij ons in de showrooms willen komen of dat wij bij hen thuis komen. Kijk voor meer informatie, de openingstijden en voor feestelijke openingsaanbiedingen op www.forzafietsen.nl.