Judovereniging Chi-Do volop in ontwikkeling

RODEN - Judovereniging Chi-Do is volop in ontwikkeling en dat geldt niet alleen voor de sportieve activiteiten die er wekelijks plaatsvinden.

In het najaar ving een grondige aanpak van het clubgebouw aan waarmee de vereniging op tal van terrein vooruitgang heeft geboekt. Voorzitter Ton van Zeijst, die ondertussen al bijna 40 jaar voorzitter is van de vereniging en er voorlopig nog niet aan denkt om afscheid te nemen, vertelt Van Zeijst. "Met behulp van een subsidieregeling vanuit de gemeente hebben we de voorgenomen plannen ten uitvoer kunnen leggen en we zijn vooralsnog heel tevreden met het verloop ervan. Er zijn zonnepanelen aangebracht op het dak waarmee we rendabel en duurzaam richting de toekomst gaan en we hadden een verouderd watersysteem waarvoor we momenteel offertes hebben qangevraagd. Ook daarvoor komen alternatieven die passen bij de huidige tijd."

Aanwas

Met bijna 100 leden draait Chi-Do tegenwoordig op volle toeren. Binnen elke leeftijdscategorie is de vereniging momenteel goed bezet. "We mogen inderdaad niet klagen, want waar sommige andere sportvereniging af en toe wel eens kampen met problemen binnen een bepaalde leeftijdscategorie of over onvoldoende aanwas, beschikken wij gelukkig over een sterke continuïteit en die lijn proberen we door middel van goed beleid door te trekken richting de toekomst." "Natuurlijk is er bij ons ook wel verloop, maar alles blijft beheersbaar. Niettemin is er bij ons altijd ruimte over voor nieuwe leden, dus wie kennis wil maken met judo is bij Chi-Do van harte welkom!" Jeroen Kunst