WOON peilt verwachtingen onder leden

REGIO WOON - is er als huurdersvereniging voor haar leden. Maar wat verwachten die nou van hun huurdersvereniging? Dat is waar WOON de komende maanden achter wil komen, met behulp van onder meer een enquête en een interactieve ledenvergadering.

WOON is de algemene huurdersvereniging voor huurders van Woonborg. Vrijwilligers van AH WOON treden onder meer op als belangenbehartiger, geven advies of bemiddelen en helpen leden met praktische vragen op het gebied van huisvesting. Daarnaast overlegt WOON regelmatig met gemeenten en verhuurder Woonborg. Alles om huurders een zo krachtig mogelijke stem te geven in het woonbeleid. Een huurdersvereniging kan echter simpelweg niet functioneren zonder de inbreng van huurders. WOON krijgt via haar leden en haar huurderswerkgroepen veel informatie, maar wil graag van huurders weten wat zij verwachten van WOON. Om hier achter te komen onderneemt het bestuur de komende weken verschillende activiteiten.

Enquête

Zo is er vanaf 16 april een enquête te vinden op de website van WOON: www.ahwoon.nl. De enquête is opgesteld in samenwerking met de Woonbond en geeft AH WOON de mogelijkheid om huurders rechtstreeks een aantal vragen te stellen. Invullen kost een paar minuten, maar is van grote betekenis. Maandag 16 april is de algemene ledenvergadering voor zowel leden als niet-leden. De bijeenkomst in Dörpshuus NijRoon in Nieuw-Roden begint om 19.30 uur en is interactief. Het bestuur van de huurdersvereniging wil graag de mening van de huurders weten over thema’s als duurzaamheid en betaalbaarheid. Daarom is er in de vergadering ruimte gemaakt voor een interactief deel, waarin in kleinere groepen wordt gesproken over deze thema’s.