Open dag golfclub Holthuizen in Roden

Roden - RODEN Slaan tegen een bal die stilligt. Veel tennissers vinden het maar onsportief, maar golfers doen niets liever. Zaterdag 21 april (tussen 10 en 15 uur)  houdt golfclub Holthuizen in Roden een open dag.

Bedenk van tevoren goed of u hier echt naartoe wilt, want het spelletje is ontzettend verslavend.  Tijdens de open dag wijden leden van de golfclub deelnemers in de geheimen van het chippen, putten, swing en het afslaan in . In kleine clinics snuffelen aan de verschillende aspecten van deze veelzijdige sport. Ook hopen de leden van de club het misverstand weg te nemen dat golf alleen bedoeld is voor ouderen die zeeën van tijd hebben. Voor kinderen is golf een geweldig leuke sport en ook voor jongeren biedt golf veel uitdaging en plezier.
Door een uitgekiend (maar eenvoudig) puntensysteem kunnen gevorderde en beginnende spelers het tegen elkaar opnemen.
Tijdens de open dag kunnen de jongsten terecht voor allerlei golfspelletjes. Na de clinics is er de mogelijkheid om even van het echte golfen te proeven op de korte baan. Wie gegrepen wordt door het spel, kan zich op de club laten bijpraten over de verschillende abonnementsvormen, clinics en lessen die de club biedt. Golfclub Holthuizen is gevestigd aan Oosteinde 7A in Roden.