WTC Roden in het nieuw

RODEN - Met het ingaan van de zomertijd in het laatste weekend van maart is traditioneel het nieuwe seizoen voor de wielrenners en wielrensters van WTC Roden begonnen.

Na de afgelopen zes jaren in het oranje te hebben gefietst zijn de heren in het peloton van WTC Roden met ingang van dit seizoen te bewonderen in een flitsend nieuw tenue. Dit in de kleuren blauw en zwart voor de heren en de dames rijden voortaan in het roze en zwart. Zonder de sponsoring van kledingsponsors Bike Life Roden, Fitness Centrum Roden en Rodeo Wonen was het niet mogelijk geweest de leden van deze nieuwe kleding te voorzien. WTC Roden is de sponsors erg dankbaar voor hun bijdrage waarmee de leden figuurlijk de wind in de rug hebben, want in deze mooie kleding zien de leden er weer gesoigneerd uit. En daardoor gaat het fietsen ook net iets makkelijker...

Ledental

De vereniging heeft sowieso de wind aardig in de rug. De afgelopen jaren is het ledental gegroeid van 110 naar 160 leden. De vereniging kent diverse groepen, zodat er voor iedereen wel een groepje is waar hij of zij zich bij kan aansluiten. Zo wordt met ingang van dit seizoen op de dinsdagavond getraind onder leiding van Stefan Poutsma en start daarnaast een afzonderlijke damesgroep en een toergroep op deze avond. Verder wordt er ook op de woensdagavond gefietst en rijden de senioren op dinsdag- en donderdagmiddag. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de WTC Roden.