Peter Toonen te gast bij Innerlijk Besef Norg

ZEIJEN/NORG - Dinsdag 1 mei spreekt Peter Toonen bij Innerlijk Besef Norg over 'Van gesloten piramide naar open cirkel'. Peter vertelt over 13.000 jaar manipulatie en hoe daaraan te ontsnappen.

De lezing begint om 19:30 uur in zaal Hingstman te Zeijen en wordt georganiseerd door Stichting Innerlijk Besef. Informatie: telefoon 0592-656610, e-mail: info@innerlijk-besef.nl, of zie www.innerlijk-besef.nl Reserveren is niet nodig. in deze lezing laat Peter Toonen zien hoe in de afgelopen 13.000 jaar – dus na de IJstijd en de Val van Atlantis – het telkens juist religieuze impulsen zijn geweest die de aanzet gaven tot landbouw, vaste nederzettingen en uiteindelijk steden en staten die steeds groter en machtiger werden. Wat zijn de krachten hierachter en wat was hiervan de bedoeling? Uiteindelijk is er overal op aarde een maatschappelijke piramidestructuur ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. Dit is een mondiale machtsstructuur die ieder mens tot slaaf maakt. Na 2012 was dit scenario voltooid. Met slimme telefoons, camera's en het koppelen en controleren van alles op het internet. Ook met een volledig beheerste handel in wapens, olie, voedsel en drugs, maar vooral met de totale en gecentraliseerde controle over het geldsysteem. De Nieuwe Wereldorde kon beginnen. Of toch niet?

Open cirkel

We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, van top-down naar bottom-up. Collectieve en coöperatieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart, hoe zou dat er uitzien? Peter Toonen (1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Mayakalenders. Hij wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen er regelmatig publicaties en columns van hem en interviews met hem in diverse tijdschriften over deze en andere onderwerpen. In 2003 won Peter de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Meer op www.natuurlijketijd.nl en www.mayatijd.nl.