Enorme drukte bij rommelmarkt De Flint

Nietap - Het was, voormalig hoofd der school Hans Nieboer hoogstpersoonlijk, die zaterdagmiddag klokslag 13.00 uur, onder toeziend oog van echtgenote Anneke, de 40e rommelmarkt bij obs De Flint voor geopend verklaarde.

Het was, voormalig hoofd der school Hans Nieboer hoogstpersoonlijk, die zaterdagmiddag klokslag 13.00 uur, onder toeziend oog van echtgenote Anneke, de 40e rommelmarkt bij obs De Flint voor geopend verklaarde.

Een hele mensenmassa had zich inmiddels voor het hek verzameld en het was voor velen een verlossing toen Stoffer Kalfsbeek het ijzeren gevaarte opzij schoof.

Tal van vrijwilligers hadden reeds hun positie ingenomen om de klanten van dienst te kunnen zijn. De rommelmarkt bij De Flint aan de JP Santeeweg, hoe lang nog, want nieuwbouw is gepland, staat hoog  aangeschreven bij het publiek.

Dat was even later te zien ook, want tassen vol  “rommel”, van hoge kwaliteit, verlieten het schoolplein. Het rad van avontuur bracht leven in de brouwerij en de schminkerij kende veel belangstelling. De hamburgers vonden gretig aftrek en de dorstige kelen konden ruimschoots van een natje worden voorzien.

De schoolkas kon op het eind van de middag weer met een mooi bedrag worden verrijkt en de vrijwilligers kijken nu al weer uit naar de oergezellige rommelmarkt anno 2019.