Sleutelbord voor leerlingen De Tandem

RODEN - Wethouder Alex Wekema heeft woensdag het eerste sleutelbord uitgereikt aan alle groepen van de openbare basisschool De Tandem, Klimop in Roden.

Wethouder Alex Wekema heeft woensdag het eerste sleutelbord uitgereikt aan alle groepen van de openbare basisschool De Tandem, Klimop in Roden.

 

Tijdens de gezondheidsweek hebben diverse scholen in Noorderveld hard gewerkt aan een gezondere leefstijl. Zo hebben de leerlingen onder andere zelf smoothies gemaakt. Daarnaast mochten de kinderen een sticker plakken wanneer ze met de fiets naar school kwamen. Als tegenprestatie krijgen ze van ons nu een sleutelbord. Dit bord heeft de vorm van de gemeente Noordenveld en hier kunnen de leerlingen hun fietssleutels ophangen. 

 

 

De deelnemende scholen aan de gezondheidsweek waren: Sws De Schans, Een, Obs de Elsakker, Westervelde, Obs de Tandem, Odbs Het Valkhof, SBO ’t Hoge Holt, Cbs de Rank, Cbs de Parel, Cbs de Hoeksteen, allen te Roden, Obs de Eskampen en Obs het Spectrum in Peize.

 

De scholen die niet mee hebben gedaan aan de gezondheidsweek worden nog benaderd met de vraag of ze nog mee willen doen aan de stickerplakactie. Als ze mee gaan doen krijgen ze ook een sleutelbord.