Koningsdag Veenhuizen: genieten!

Veenhuizen - Koningsdag Veenhuizen was vrijdag een groot succes. Na het hijsen van de vlag en het gezamenlijk zingen van ons volkslied, konden de feestelijke

Koningsdag Veenhuizen was vrijdag een groot succes. Na het hijsen van de vlag en het gezamenlijk zingen van ons volkslied, konden de feestelijke
activiteiten in Veenhuizen beginnen.


Op het terrein van Voetbalvereniging Veenhuizen waren de spelonderdelen van de spectaculaire Zeskamp uitgezet. Voor de jonge avonturiers waren er allemaal leuke activiteiten, zoals knutselen, schminken en ponyrijden.


Met prachtige weersomstandigheden, gezelligheid en een enthousiast publiek, hebben de 10 teams uit Veenhuizen en omstreken gestreden om de wel begeerde eerst plaats. Tijdens onder andere Sumo -voetbal, een race over de stormbaan en spijkerbroekhangen werden de krachten gemeten.


Tijdens de pauzes werd er op adem gekomen, een hapje genuttigd en dan waren het de senioren die het Rad van Fortuin op volle toeren lieten  draaien. Er waren prachtige prijzen voor door jong en oud. En ’s avonds was het groot feest met de band Ideaal en natuurlijk de prijsuitreiking.


De uitslag:
1. Riks Café 2 – 47 punten
2. Het Tweede – 44 punten
3. Invictus - 41 punten
4. Rik’s Café 1 – 35 punten
5. FC Linksbuitenom - 33 punten
6. Smurfenhof 1 – 31 punten
7. Smeurfenhof 3- 27 punten
8. Lekker Boeiend – 21 punten en winnaar van het best geklede team!!
9. Smeurfenhof 2 – 13 punten
10. Smeurfenhof 4 – 12 punten