Dauwzwemmen bij opening van Zwembad Veenhuizen

Veenhuizen - Donderdag 10 mei, op Hemelvaartsdag, is het zo ver… ’s Morgens om 7 uur  zal Aukje Oldekamp, directeur van Kindcentrum Speel en Leer, de

Donderdag 10 mei, op Hemelvaartsdag, is het zo ver… ’s Morgens om 7 uur  zal Aukje Oldekamp, directeur van Kindcentrum Speel en Leer, de
vlag hijsen, waarmee het dauwzwemmen van start gaat.

Dit is meteen de opening van het nieuwe zwemseizoen. Na een verfrissende duik en een aantal baantjes zwemmen kunnen de vroege vogels genieten van een welverdiend ontbijt.

Bestuur en klusploeg hebben er weer alles aan gedaan om het zwembad er piekfijn uit te laten zien. Een nieuwe warmtepomp moet zorgen voor de nodige energiebesparing en voor dit seizoen staan er weer een aantal leuke activiteiten op de agenda.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen heeft de stichting  het prachtige bedrag van 1419 euro ontvangen bij de Poiesz jeugdsponsoractie en een toezegging vanuit het Rabobank Coöperatiefonds voor 3600 euro voor een nieuwe duikplank.

"Hiermee hebben we het gehele bedrag nog niet bij elkaar gespaard, daarom gaan we dit seizoen hiervoor ook weer sponsorzwemmen. Iedereen kan ons helpen met sparen door deel te nemen aan de acties
waarvoor we ons hebben aangemeld", aldus het bestuur. Meer informatie hierover is te vinden op de Facebookpagina.

"Voor ouderen hebben we goed nieuws! De ochtendopenstelling is dit jaar verlengd met een half uur. We zijn nu ’s morgens geopend van 9.00-11.00 uur, zodat de steeds groter wordende groep baantjeszwemmers rustig de gelegenheid heeft om te zwemmen."

Voor het dauwzwemmen op 10 mei is aanmelden tot 8 mei mogelijk, per e-mail via info@zwembadveenhuizen.nl of via een berichtje op de Facebookpagina. De kosten bedragen 5 euro, inclusief een ontbijt.