Noordenveldse vrouwendansgroep weer bezig

RODEN - Het idee 'Dansend door het leven' ontstond spontaan onder het genot van een kopje thee tijdens NL Doet, waarbij vrouwen uit allerlei culturen elkaar ontmoetten bij ‘Vrouwen voor vrouwen’.

Het idee 'Dansend door het leven' ontstond spontaan onder het genot van een kopje thee tijdens NL Doet, waarbij vrouwen uit allerlei culturen elkaar ontmoetten bij ‘Vrouwen voor vrouwen’.

Ongedwongen samen een uurtje dansen op prachtige Arabische klanken. Areej uit Peize is er helemaal klaar voor en staat te popelen om haar Syrische danskennis door te geven aan vrouwen in Noordenveld. Dit op de maandagen 7 mei, 14 mei en 28 mei, in De Dobbe aan de Koerskamp in Roden van 20.00 tot 21.00 uur.

De entree en deelname is gratis en voor drinken wordt gezorgd. Opgeven is handig maar geen voorwaarde. 'Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, alle vrouwen zijn welkom. Een losse avond meedoen is ook geen probleem,' laat cultuurcoach Kuneke Jansma weten. Opgave en informatie via de cultuurcoach van Welzijn in Noordenveld 0503176500.
kunekejansma@welzijninnoordenveld.nl