Mega 4x4 toernooi groot succes

Roden - Het Mega 4x4 voetbaltoernooi in de gemeente Noordenveld was woensdag een groot succes.

Het toernooi is onder perfecte omstandigheden gespeeld. Het stond in het teken van Sportief en Gezond Leven. Zowel Jumbo Jansema Roden en Edwin Roggen groente/fruit shop Roden hebben hun nuttige en welkome bijdrage aan geleverd.

Strijd, teleurstelling, blijdschap, plezier, kameraadschap waren volop te zien. Er heerst respect voor elkaar en er werd onderling beslist of een bal uit of in was. Kwamen de spelers er niet uit, dan was er de “Veldwachter” die alles in goede banen leidde.

Dit aspect is waar VV Roden op inzet. Positieve Coaching en omgang met elkaar. Kort geleden is de club met het project “Positief Coachen”gestart.

Uitslagen

Bij de jongens onder 7 jaar is er een 1e plaats voor het JoDaRoTiem.  De aanmoedigingsprijs is voor de Flint-Sprinters.  Bij jongens onder 9 jaar zijn de kampioenen 1e geworden.Bij de jongens onder 11 jaar A zijn de Beastie Boys de beste en in poule B wordt Barca United 1e. De  jongens onder 13 jaar hebben flink gestreden en de winnaars zijn de All Stars geworden. Bij de meiden onder 11 jaar zijn de Oranje Leeuwinnen de beste.

De organisatie gaat in de herfstvakantie het toernooi opnieuw organiseren.