Benefietdiner in Jagershof Peest

Peest - Er is een benefietdiner maandag 14 mei in restaurant De Jagershof te Peest. Dit onder het motto 'Eten voor een Massaigemeenschap' in Kiserian

Er is een benefietdiner maandag 14 mei in restaurant De Jagershof te Peest. Dit onder het motto 'Eten voor een Massaigemeenschap' in Kiserian
in de omgeving van Nairobi, Kenia.


Vorig jaar maart ontvingen de familie Jacobse uit Dokkum – via hun dochter die in Nairobi woonde – een noodkreet. Binnen de Masaigemeenschap die zij vaak bezocht was grote sterfte onder de dieren en er dreigden zelfs mensen te sterven van honger en dorst als gevolg van de zeer langdurige droogte.

Met hulp van veel familieleden en vrienden kreeg de gemeenschap noodzakelijke levensbehoeftes als water en meel. In juli vorig jaar hebben ze de gemeenschap bezocht.
Na diverse acties ontbreekt nog een klein bedrag en dat hopen de Friezen op 14 mei bij elkaar te brengen, door te eten bij hun vrienden Joop en Christel Steijvers van Restaurant De Jagershof in Peest. De befaamde groenten van Joop voor een groentetuin in Kenia. Aanmelden kan tot 7 mei via de mail: info@chrisjacobse.nl of info@dejagershof.nl.
Meer info: telefoon 06-53201296 of mail: info@chrisjacobse.nl