NOAD tevreden over Drentse Dorpentocht

Peize - NOAD is tevreden over de Drentse Dorpentocht. Er kwamen 270 fietsers op af, 200 startend vanaf Peize en 70 gestart in Drouwen.

De verdeling was ongeveer 50/50 qua afstand, 50 of 100 km. Het werd 's ochtends nog even spannend, zou het gaan regenen of niet? Tot ieders opluchting bleef het droog, maar wel fris, bijna ideaal fietsweer.

Alle deelnemers waren zeer goed te spreken over de gekozen route, veel door het bos en over autoluwe wegen. Ook lof voor de organisatie van de tocht en de bewegwijzering. Bij de uitgezette tochten plaatst Tfc Noad  binnen redelijke afstand na een afslag goede route-markeringen, een bevestiging dat men niet verkeerd fietst.

Dit jaar was dit de laatste toertocht op de weg georganiserd door Tfc Noad. Het volgende evenement is de Bike Life veldtoertocht , samen met WTC Roden op zaterdag 6 oktober. Op 24 juni is er de Tfc Noad fietsdag met aansluitend een BBQ, maar die is alleen voor leden . Dan met meerdere groepen, op de racefiets, ATB fiets of op de stadsfiets. Altijd heel gezellig , een van de vele redenen om lid te worden van Tfc Noad (meer info:  tfcnoad.nl ).