Sfeervolle afsluiting bridgeseizoen

RODEN - Bridgeclub Roden heeft onlangs het bridge seizoen feestelijk afgesloten. Op zo’n avond worden de clubkampioenen in het zonnetje gezet en zijn er allerlei speciale jaarprijzen te verdelen.

De bridgeclub speelt op zowel de dinsdagavond als de donderdagochtend. De donderdag-clubkampioen zijn Tine Duns en Henny Leij en de dinsdag-clubkampioen zijn Liesbeth Holtrop en Pieter Buijs geworden. Een bijzonder clubrecord is dit seizoen gesneuveld. Het betreft de hoogste score ooit bereikt in een competitie wedstrijd van de afgelopen 50 jaar. Wyts Tersluis & Boukje Buiring behaalden dit seizoen een score van 80,21%

Het leek het bestuur leuk om het seizoen, voor het eerst in de historie van de club, gezamenlijk af te sluiten met een individuele wedstrijd voor alle leden. Deze slotdrive stond in het teken van de wederzijdse kennismaking. Speciaal voor deze avond waren de tableboards voorzien van een fotocollage van alle op de club spelende paren.

Sinds deze week kunnen bridgers deelnemen aan de gezellige wekelijkse zomerdrives. Dit is voor leden en niet-leden. Er wordt op dinsdagavond gespeeld in Onder de Linden. Inschrijving vanaf 19.15 uur. Aanvang 19.45 uur. Inschrijfgeld 5 euro per paar.