Roden in de ban van avond-wandelvierdaagse

RODEN - De Avond4daagse Roden is dit jaar van dinsdag 29 mei t/m 1 juni Deelname is mogelijk voor iedereen, voor iedere dag is er weer een uitdagende 5 en 10 km route uitgezet.

Dinsdag, woensdag en donderdag tussen 18.00 en 18.30 uur bij Sportcentrum De Hullen. Uiterlijk 21.00 uur moet u weer binnen zijn. Op de laatste avond, vrijdag 1 juni, start de 5 km om 18.45 uur en de 10 km om 18.00 uur (i.v.m. gelijktijdig binnenkomen).

De voorinschrijving via www.avondvierdaagse-roden.nl sluit op 27 mei om 20.00 uur. Dagelijkse inschrijving op de startlocatie is mogelijk. Gezonde dag, woensdag staat in het teken van JOGG, Jongeren op Gezond Gewicht. In samenwerking met gemeente Noordenveld geven we tijdens de A4daagse invulling aan het feit dat Noordenveld JOGG gemeente is.

Brandweer

Donderdag is er wederom een rolstoelvriendelijke route uitgezet. Dit keer door het centrum van Roden, met een aantal mooie verrassingen. De slotdag zal ook dit jaar weer muzikaal ondersteund worden en net zoals in de voorgaande jaren zal de brandweer weer voor een verkoelende inhuldiging zorgen.

Alle deelnemers en supporters wordt de gelegenheid geboden om deel te nemen aan een dansclinic in de sporthal (met opa samen dansen).

Fotowedstrijd

Degene die een zo origineel, gezond en feestelijk mogelijke foto tijdens het lopen van de Avond4daagse maakt en deze foto op instagram post met de #gezondeavond4daagsedrenthe maakt kans op een klasse uitje naar Ballorig.