Waai Binnen in Op de Helte

Roden - Waai Binnen! Loop zondagavond 10 juni eens binnen in Op de Helte. In een cabaretprogramma met reisverhalen, afgewisseld met live muziek.

Waai Binnen! Loop zondagavond 10 juni eens binnen in Op de Helte. In een cabaretprogramma met reisverhalen, afgewisseld met live muziek.

Via verhalen, filmclips, liedjes en sketches kom je alle kanten van op weg zijn tegen. Waar ben je zelf te vinden als je weg bent? De reisverhalen  worden ingebed in een cabaret programma met verrassende invalshoeken en diepzinnige inkijkjes.

Het geheel wordt afgewisseld met live muziek van een trio semiprofessionele muzikanten: Albert van Holthoon & Friends. Ze spelen al improviserend wereldmuziek, jazz, pop, blues. Albert geeft gitaarles aan het Groningen Guitar college en woont sinds kort in Roden.

Bart Elbert en Walter Meijles zijn professionele voorgangers en gangmakers verbonden aan de Protestantse Gemeente Roden-Roderwolde. De avond vindt plaats in Op de Helte, Touwslager 125 vanaf 19.30 uur en de entree is een vrijwillige gift.