Open Tuinen Weekend ook in Foxwolde

FOXWOLDE - Dit jaar zijn de Groei en Bloei afdelingen Roden en Zuidlaren als eerste aan de beurt van de Open Tuinen Carrousel Drenthe om hun tuinen open te stellen voor publiek.

Tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij verschillende tuinen. Van grassen, vijvertuinen, schaduwtuin en tot gemengde of borders op kleur. De tuinen zijn geopend van 10.30 tot 17.00 uur, de toegang is gratis.

Zaterdag 16 en zondag 17 juni zijn de volgende tuinen geopend: “De Uilenborg” van de fam. Boekhold, Hoofdstraat 128 in Midwolde ,”De Paardestal” van A. Advocaat, Hooghaar 1 in Peize en fam. Stottelaar/ v.d.Laan, Groningerweg 35 in Peize en fam. Nusse/ te Velde, Aan de Vaart 20 in Foxwolde (alleen zaterdag).

Op zaterdag 16 juni is Lianne’s Siergrassen, Jan Gosseswijk 31 in De Wilp geopend. Op de website is meer informatie over de tuinen te vinden. www.opentuinencarrouseldrenthe.nl Ook zijn er op diverse plekken zoals tuincentra, bloemenwinkels, bibliotheken en toerist informatie centra in de wijde omgeving folders te vinden met de adressen van de open tuinen.