Trekkeroriënteringstocht naar 32ste editie

NORG - Norg staat zondag 24 juni in het teken van de jaarlijkse trekkeroriënteringstocht. De organisatie heeft ook dit jaar, de 32ste editie, een interessante en leuke route op papier gezet.

Op vrijdag 1 juni is de voorinschrijving gehouden en al snel was het maximum aantal van 200 deelnemers bereikt. De deelnemers kunnen starten vanaf 12.00 uur op de Brinkhofweide. Denk aan het inschrijfformulier.

Voor oldtimers is er ook dit jaar een speciale startgroep. Voor het publiek is er ook een aantrekkelijk programma. De deelnemers worden vanaf 14.30 uur terug verwacht op de Brinkhofweide. Er worden dan enkele behendigheidsproeven verricht en kunnen de tractoren worden bewonderd.

Terras

Hier wordt ook een gezellig terras ingericht. Voor de kinderen is er een luchtkussen aanwezig. Om 18.00 uur worden de activiteiten op de Brinkhofweide afgesloten. Zaterdag 7 juli vanaf 21.00 uur is er een speciale vrij toegankelijke feestavond met prijsuitreiking in café Zwaneveld. Met name alle (oud) deelnemers, vrijwilligers en sponsoren van dit evenement worden speciaal uitgenodigd voor deze avond. Partyband Unique zorgt die avond voor de muziek.