Avond4daagse Norg een topper

Norg - Vier prachtige routes (dat kan ook bijna niet anders in het mooie Norg …), ruim 350 enthousiaste deelnemers en perfecte weersomstandigheden, dat is de Avond4Daagse in Norg een notendop.

Vier prachtige routes (dat kan ook bijna niet anders in het mooie Norg …), ruim 350 enthousiaste deelnemers en perfecte weersomstandigheden, dat is de Avond4Daagse in Norg een notendop.


Elke avond had een thema dit jaar; zo gingen de wandelaars op de eerste dag ‘met de muziek mee’ en vertrokken ze onder begeleiding van De Vooruitgang.

Op de woensdag was het thema ‘Opa & Oma’ en er waren veel kinderen die hun grootouders hadden meegenomen. Het was ontzettend druk op de
korte route van 2,5 kilometer, waar de lopers ook veel bewoners van De Garve, de Wiekslag en de Omloop mochten begroeten.

Als verrassing brachten de deelnemers een bezoekje aan de brandweerkazerne. De donderdag ging de meute het bos in en kregen alle kids na afloop een ijsje.

De laatste avond was het feest. Iedereen mocht verkleed komen en dat hadden ook veel kinderen gedaan. Bloemen, snoep, muziek en een medaille om de nek; een meer dan gezellige afsluiting. 

De organisatie, dit jaar voor het eerst in handen van Welzijn in Noordenveld en Beweegdorp Norg, kijkt tevreden terug op de afgelopen week en verwachtingsvol naar volgend jaar...