Inbraak in Een

Een - Op 6 april is bij een woninginbraak in Een een grote verzameling zilver gestolen. Ook de auto van de bewoners werd meegenomen. 

Op 6 april is bij een woninginbraak in Een een grote verzameling zilver gestolen. Ook de auto van de bewoners werd meegenomen. 

De inbrekers kwamen binnen door aan de achterzijde van de woning een deur op te breken. De woning werd doorzocht en een grote collectie zilveren voorwerpen werd als buit meegenomen. In deze collectie zilver zaten unieke stukken zoals een koets met vier paarden. De auto van de bewoners, die op dat moment niet thuis waren, werd ook gestolen. Dit was een Opel type Adam, grijs van kleur. Deze auto werd in de nacht van zondag 8 april op maandag 9 april brandend aangetroffen op het Sprikkenburg in Groningen. 

 De politie wil graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de gestolen zilveren voorwerpen. Misschien zijn de voorwerpen ergens te koop aangeboden. Voor tips: Politie Noord-Nederland via 0900 - 8844, Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000 (anoniem doorgeven informatie) of Team Criminele Inlichtingen, 079 - 3458 999 (vertrouwelijk gesprek).