Blokker in Roden eind deze maand dicht

Roden - Blokker Roden gaat op 31 juli definitief sluiten. "Na bijna 14 jaar gaan wij, Vincent en Wendy, stoppen met ons franchise filiaal van Blokker in Roden. Op 4 oktober 2004 namen wij de winkel over van J. Blokker. We hebben vele mooie en succesvolle jaren gehad maar hier komt nu een einde aan."

Blokker Roden gaat op 31 juli definitief sluiten. "Na bijna 14 jaar gaan wij, Vincent en Wendy, stoppen met ons franchise filiaal van Blokker in Roden. Op 4 oktober 2004 namen wij de winkel over van J. Blokker. We hebben vele mooie en succesvolle jaren gehad maar hier komt nu een einde aan."

"In 2017 stonden we voor de keuze doorgaan, het huurcontract met 5 jaar verlengen of het huurcontract opzeggen en stoppen. Als we door zouden gaan dan waren we verplicht de winkel te verbouwen volgens het nieuwste concept. Gezien de huidige markt waarin steeds meer via internet gekocht wordt en het feit dat het niet zo goed gaat met ons moederbedijf Blokker BV (344 miljoen verlies in 2017) heeft ons doen besluiten te stoppen. Wij vinden de risico’s te groot", aldus de Roner ondernemers.

"Na ons besluit hebben wij Blokker geinformeerd en gevraagd of zij het filiaal terug wilden nemen. Helaas heeft Blokker aangegeven hier geen interesse in te hebben. Ook hebben wij gezocht naar overname kandidaten maar ook deze zijn niet gevonden. Wij betreuren het dat Blokker uit Roden weg gaat. We vinden het erg spijtig voor het dorp en ook voor het personeel."

"Wij gaan nu eerst dit hoofdstuk afsluiten en daarna nemen een periode rust. Er zal straks vast wel weer wat nieuws op ons pad komen daar zijn we van overtuigd. U bent nog tot en met 31 juli van harte welkom in onze winkel aan de Wilhelminastraat", besluiten de middenstanders met spijt.