Ringsteken in Norg succesvol

NORG - Anne-Marie Holterman ten Hove met Floris heeft zaterdag het ringsteken in Norg gewonnen.

Samen met dochter Fleur als steekster, hebben ze alle ringen weten te steken. Als tweede is de aanspanning van Tienco de Jager samen met Reind Arends geëindigd. Zij reden met het dubbelspan Groninger paarden Babet en Doortje. Liza van Denzel met de pony Nelly en Martine de Vries als steekster, eindigden als derde.

Tijdens deze editie deden aanspanningen uit Groningen, Friesland en Drenthe mee. Alle 20 deelnemers hadden er heel veel werk van gemaakt om hun aanspanningen zo mooi mogelijk te maken.

Het publiek mocht de mooiste combinatie uitkiezen, door een bon in te vullen en in te leveren. Hiervoor was een prijs beschikbaar gesteld. Het publiek koos voor de aanspanning van Cora Poelman en Jeanette Smilda met de pony’s Nubia en Mido. Zij hadden een prachtige boerenwagen vol met wortelen. Alle deelnemers kregen van Cora een zak wortelen aangeboden.

Ook dit jaar was er weer veel publieke belangstelling op het sfeervolle evenement, wederom georganiseerd door Stichting Norgermarkt Concours. (Foto SNC.)