Jumbo steunt Spelweek Noordenveld

RODEN - De stichting Spelweek Noordenveld heeft vrijdag haar nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd. De komende drie jaar is Jumbo Roden de nieuwe hoofdsponsor van “De leukste week van het jaar!”

“We zijn erg blij dat Jan Jansema van Jumbo Roden bereid is gevonden dit de komende drie jaar te gaan doen”, zegt voorzitter en organisator van de Spelweek Astrid Nijboer. Astrid is geen onbekende bij de Jumbo, aangezien ze daar al jaren, met veel plezier, aan het werk is. “We verheugen ons enorm op de nieuwe samenwerking en leven, met nog meer plezier, naar de Spelweek toe!”, voegt ze daar aan toe.

De stichting Spelweek Noordenveld zit, sinds haar oprichting in 2016, enorm in de lift. Zowel het aantal kinderen als het aantal begeleiders is in twee jaar tijd enorm gegroeid. Ook heeft het bestuur voor een moderne uitstraling gezorgd. Zo kwam er oa een eigen logo en een website, waar ouders hun kinderen nu ook online kunnen inschrijven.

Vertrouwen

Ook Lisa Venema en Ronald Uilenberg, secretaris en penningmeester van de Spelweek, zijn erg verheugd met de nieuwe hoofdsponsor. “We bedanken Jan Jansema voor het vertrouwen dat hij in ons heeft en gaan uit van een vruchtbare samenwerking de komende jaren”.

Jan Jansema vult aan: "Wij willen als supermarkt altijd graag iets voor de gemeenschap betekenen en terugdoen. Daarom sponsoren wij, door de jaren heen en met plezier, al vele verenigingen in Roden en omstreken en voelen ons daarom ook de supermarkt van en voor Roden/Noordenveld. Wij werden enkele weken geleden benaderd voor het hoofdsponsorschap van "De spelweek" en inderdaad die ontbrak nog in het rijtje...”

„Toen ik hoorde met welk enthousiasme de vrijwilligers van de Spelweek 250 kinderen, uit de gemeente Noordenveld, blij maken met een weekje spel en ontspanning was de beslissing snel genomen. Ik ben van mening dat kinderen onder welke omstandigheden dan ook, niet even met vakantie gaan of kunnen, als alternatief een week spel en ontspanning thuis moeten kunnen krijgen. Wij zijn er dan ook trots op hieraan een bijdrage te mogen doen!” Meer info: www.spelweeknoordenveld.nl