Groep 8 neemt in stijl afscheid van De Hekakker

Norg - Groep 8 van De Hekakker heeft donderdag in stijl afscheid genomen van de basisschool.

Wie donderdag door Norg kwam kon zomaar ineens een aantal vreemde personen tegenkomen. Na acht jaar door een puik team van juffen en meester te zijn 'opgeleid' hadden de leerlingen van groep 8 een feestelijke afsluiting van hun periode op de basisschool. Een aantal ouders had een
vossenjacht en een feestavond georganiseerd voor de kinderen en ouders.

Liefst veertien vossen hadden zich vermomd en verstopt in het centrum van Norg. Zo vonden de kinderen onder andere een non, drie wielertoeristen, waarzegsters, een zwerver die lag uit te rusten tegen een boom voor De Brinkhof. En directeur Han Kemker liep als Elvis Presley door het dorp. Het was ook bijzonder lastig om twee zogenaamde supermoeders te vinden die met een boodschappentas door het centrum van Norg fietsten.

Na de vossejacht was er een gezellig feest met als thema McDonalds restaurant. In de laatste schoolweek treden de kinderen nog op in een musical waar alle ouders opa’s en oma’s, broertjes en zusjes en kinderen van de basisschool voor zijn uitgenodigd. Na de welverdiende zomervakantie begint voor de leerlingen het nieuwe avontuur, en dan op naar het voortgezet onderwijs (eigen foto's).