Josée de 25.000ste in Zomerbad Peize

PEIZE - Een prachtige zomer. Een zomer die alle weerrecords breekt. Zoals vrijdagmorgen ook het geval was in Zomerbad Peize, waar Josée Huisman als 25.000ste bezoeker werd onthaald.

Vorig jaar werd de mijlpaal pas eind augustus bijgeschreven. „Dit jaar, daarbij vergezeld van prachtig weer, hebben we dat aantal eind juli al bereikt. En dat allemaal in het jaar dat het Zwembad in Peize in het kader van duurzaamheid ‘gasloos’ is. Een mooiere combinatie is niet denkbaar”, aldus voorzitter Wim Stroetinga.

„Mocht dit mooie weer zich handhaven en daar lijkt het volgens de weersvoorspellers op, dan gaan we zeer royaal over de 30.000 bezoekers. Zaterdag 8 september gaat het zwembad sluiten. Voor de zwemliefhebbers is er dus nog voldoende gelegenheid om naar de Smeerveensedijk te komen voor een heerlijke verfrissing”, stelt Stroetinga.

Mevrouw Huisman werd vrijdagmorgen tegen negen uur verblijd door de voorzitter. De gelukkige kreeg van de badjuffen een boeket bloemen aangereikt. „Prachtig”, aldus de zwemster. „Ik ben helemaal verrast. Ik zwem hier trouwens elke dag.”