Zomerexpositie in Paardestal Peize

PEIZE - In De Paardestal is van 3 t / m 1 9 augustus de expo ‘Kunst natuurlijk’ te zien.

De expositie bestaat uit werk dat is gemaakt uit natuurlijke materialen of dat geïnspireerd is op de natuur. De deelnemers zijn 4 kunstenaars die allemaal een andere discipline beoefenen. Meta Geerts exposeert objecten, die zijn gemaakt van gevilte wol, soms in combinatie met andere materialen, zoals metaal.

Anita Hoekstra maakt florale objecten uit allerlei natuurlijke materialen op diverse achtergronden. Deze (wand)objecten zijn vaak langere tijd houdbaar dan de meeste bloemsierkunst. Geke Prins is keramiste en maakte voor deze expositie voornamelijk wat kleinere werken, die zijn geïnspireerd op het dier.

Lonia Schölvinck schildert al enige tijd met groot enthousiastme tuinen, zowel haar eigen tuin als fantasietuinen. Ze weet altijd een speciale sfeer op te roepen in haar schilderijen.

Zaterdag 4 augustus van 14.00 - 16.30 uur zijn de deelnemende kunstenaars aanwezig om uitleg te geven en om iets van hun werkwijze te laten zien. De openingstijden van de expositie zijn: vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 - 17.00 uur.