Klaar voor feestweek Zevenhuizen

Stichting Promotie 7huizen (SP7), bestaande uit: Sophia Vogelzang, Ina Deelstra, Martijn van der Wijk, Anita Alkema, Bas Lammers, Engel Flonk en Mirjan Postma, is een overkoepelende organisatie die zorgt voor veel evenementen in en rond Zevenhuizen en dus ook de feestweek.

De feestweek 2018 in Zevenhuizen is van 10 tot en met 18 augustus. Samen met alle partijen en organisaties wordt de feestweek in Zevenhuizen weer gevuld met activiteiten voor jong en oud. Zo is er weer de jaarlijkse hardloopwedstrijd de 7van7huizen, de Vijverspektakel, een motortoertocht, ouderen- en kindermiddag, oldtimerfestival, ringsteken, 7 kamp, de jaarmarkt en nog veel meer.

De Stichting Promotie 7huizen vindt het belangrijk dat er een goede samenwerking is met alle partijen en organisaties in Zevenhuizen. Met het gehele dorp wil de SP7 er een mooie feestweek van maken. Voorafgaand aan de feestweek wordt er dan ook met alle organiserende partijen om tafel gezeten over hoe de feestweek het afgelopen jaar is verlopen en hoe ze dit met zijn allen het jaar er op kunnen verbeteren.

Nieuw dit jaar is het niet, maar voor de Stichting Promotie 7huizen wel. De stichting zet een feesttent neer in het dorp bij de NAM-locatie. In het tweede weekend van de feestweek van 16 tot en met 18 augustus staat een mooi programma in de feesttent. Café Kajuiter bezet de tent op vrijdag met de Bökkers en op zaterdag met een Hollandse Avond met diverse artiesten. Op zaterdag is de agridag ook op de locatie van de tent waar onder andere met een helikopter vlucht over Zevenhuizen en omgeving gevlogen kan worden. De insteek van de Stichting Promotie 7huizen is om de komende jaren uit te breiden met de tent en zoveel mogelijk activiteiten in en om de gezamenlijk tent de krijgen zodat de feestweek wat meer op één centraal punt komt.

Kortom, Feestweek Zevenhuizen 2018 wordt weer een week vol met leuke activiteiten en iedereen is welkom! Kijk voor het volledige programma en meer informatie op de website www.7huizen.nl