Pauperparadijs: 100 keer

REGIO - Anouk Heling, geboren en getogen in Zeijen, speelt voor het derde achtereenvolgende seizoen mee in het theaterspektakel ‘Het Pauperparadijs’, dit jaar in een nagenoeg uitverkocht Carré in Amsterdam.

De actrice en presentatrice is voor enkele maanden neergestreken in een kamertje om de hoek van Carré. Door Kemna Casting werd ze in 2016 op de hoogte gesteld van de komst van een groot openlucht theaterspektakel in Veenhuizen. Anouk deed auditie en werd geselecteerd.

Zij speelt onder andere de bijrol van Jacob van Lennep en in het ensemble met spel, zang en dans. Na twee succesvolle zomers verhuisde de productie , na een imposante bewerking, naar Theater carré in Amsterdam. Onlangs trad Anouk voor de honderdste keer op samen met nog enkele acteurs en musici van het eerste uur. Al deze voorstellingen hebben meer dan 100.000 toeschouwers getrokken en velen in vervoering gebracht. Daarnaast is Anouk de ‘Paupervlogger’ en maakt zij reportages voor en achter de schermen. Inmiddels zijn er veertig filmpjes, oftewel ‘vlogs’ over Het Pauperparadijs, gemaakt. Het presenteren gaat Anouk dus ook goed af, gezien de lovende reacties.

Het is hard werken maar volop genieten. Dat doet zij samen met het gehele productieteam waarmee een hechte band is ontstaan. Het Pauperparadijs in Carré Amsterdam is nog te zien tot en met 5 augustus.