Erfgoed staat centraal bij K38

RODEN - Met het jaarthema Erfgoed van de gemeente Noordenveld, sluit de Stichting Kunstmomenten aan met een mooie expositie in Kunstencentrum K38 in Roden.

Wethouder Jeroen Westendorp, zal op vrijdag 17 augustus de tentoonstelling openen, met Yp Smit op zijn draaiorgel en een voordracht in het Drents. Er hangen werken van kunstenaars uit geheel Noordenveld en die tonen aan, dat wij mooie erfstukken uit het verleden kunnen bewaren voor de toekomst! Ook van het (4 scholen) schoolproject Blijvend Goed, worden werken getoond.

Zondag 26 augustus geeft Bert Venema, van de historische vereniging Norch, een lezing over de oude begraafplaats in Norg. Erg leuk is, dat er een ‘Erfgoed Wandeltocht’ is ontwikkeld, die kinderen en mensen in een op-te-lossen-Rebus, door het dorp voert.

Alle informatie omtrent namen van de kunstenaars, openingstijden, de tijden van de activiteiten en overige info, vindt u op onze website en Facebook. De expositie is te bezichtigen van 18 augustus tot en met 9 september 2018.