Inzenden voor Drentse Scheurkalender kan nog net

Eelde - De Drentse Scheurkalender is een initiatief waar alle Drenten aan mee kunnen doen. Iedereen die dat wil kan een foto insturen van iets waar hij of zij blij van wordt in Drenthe.

Inmiddels zijn er meer dan 400 inzendingen binnen. Inzendingen variëren van mooie natuurfoto's, zonsondergangen en schapen tot bijzondere gebouwen en landschappen. En ook mooie gedichten. Alles kan en mag worden ingezonden. Echter, de jury selecteert maximaal 320 inzendingen die samen de Drentse Scheurkalender 2019 gaan vormen. Diversiteit en originaliteit vormen twee belangrijke selectiecriteria.

Verlengd

Op verzoek van velen heeft de kalenderorganisatie de termijn om in te zenden met vijf dagen verlengd. Oorspronkelijk stond deze datum gepland op 15 augustus, maar deze datum is nu verplaatst naar maandag 20 augustus. Inzenden kan via www.drentsescheurkalender.nl

De initiatiefnemers van de scheurkalender zijn blij met het enthousiasme en komen graag tegemoet aan de wens om de periode iets te verlengen. De keerzijde is wel dat er extra hard gewerkt moet worden om alles georganiseerd te krijgen. Binnenkort wordt een definitieve datum en locatie bekend gemaakt waar en aan wie de eerste scheurkalender wordt overhandigd. Alle inzenders worden uitgenodigd en ontvangen daar een gratis kalender. Daarna is de Scheurkalender in diverse winkels door heel Drenthe verkrijgbaar.