Inschrijving geopend voor Wandeltocht Klaverblad van Noordenveld

Roden - De Stichting Sportstimulering Noordenveld houdt op zaterdag 6 oktober de negende editie van het Klaverblad van Noordenveld.

Het Klaverblad van Noordenveld bestaat uit vijf wandelroutes van respectievelijk 5, 10, 15, 20 en 30 kilometer die deelnemers jaarlijks in de verschillende windrichtingen van de gemeente Noordenveld voert. Dit jaar voert de tocht, afhankelijk van de gekozen afstand, door of langs Roden, Roderesch, Langelo en Steenbergen. De organisatie streeft ernaar deelnemers langs mooi natuurschoon van de gemeente Noordenveld te voeren, in samenwerking met Staatsbosbeheer.

De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Daarnaast zijn de wandeltochten bepijld. Alle tochten zijn deels verhard en deels onverhard.

Start en finish liggen bij hotel het Wapen van Drenthe in het centrum van Roden. Speciaal voor het Klaverblad van Noordenveld heeft het Wapen van Drenthe een arrangement samengesteld. Daarnaast sponsort Albert Heijn de deelnemers met een versnapering onderweg.

De route van 30 kilometer start tussen 8.00 en 9.00 uur. De overige wandelroutes starten tussen 9.00 en 11.00 uur. Er wordt aangeraden om op 6 oktober de P-route aan te houden voor het vinden van een parkeerplek.

De voorinschrijving is geopend. Ga hiervoor of voor meer informatie naar de website www.sportstimuleringnoordenveld.nl