‘t Eenergat gaat 24 uur darten voor het goede doel

Een - Dartvereniging ’t Eenergat uit Een gaat van zaterdag 8 september 10.00 uur tot zondag 9 september 10.00 uur 24 uur darten voor het goede doel. De gehele opbrengst wordt aan het eind van het evenement overgedragen aan stichting Kika, als steun in de strijd tegen kinderkanker.

De eerste pijl wordt op 8 september gegooid door burgemeester Klaas Smid. Daarna is er van alles te doen rond MFA De Schans. Er is onder meer een rommelmarkt, er zijn springkussens en clown Wappie komt langs. Daarnaast zijn er workshops darten en allerlei spelletjes om geld in te zamelen.

Ook de brandweer van Norg steunt de actie. Zij zullen demonstraties en tips over brandveiligheid geven en het publiek kan meedoen aan een blusspel.

De jeugd van Een gaat tussen 13.00 en 16.00 uur auto’s wassen en de gehele 24 uur treden er vrijwillig artiesten op in De Schans. Enkele namen zijn Jan Warrenga, Hedy Rebel en Friends Indeed. Ondertussen is de bar natuurlijk geopend.

Tijdens de hele dag en nacht zijn spelers van Dartvereniging ’t Eenergat pijltjes aan het gooien voor het goede doel. Zondagochtend om 10.00 uur wordt de eindopbrengst bekend gemaakt en de cheque overhandigd aan stichting Kika.

Donaties kunnen ook nu al gedaan worden via www.doneeractie.nl/24-uur-darten-voor-kika/-28789.

Meer informatie over de actie is te vinden op www.eencity.nl of op de Facebook-pagina Dartclub ’t Eenergat 24 uur darten voor Kika.