Hoeksteen Leek vraagt goederen rommelmarkt

LEEK - Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september is de 44 ste rommelmarkt bij kerkgebouw ‘de Hoeksteen’ aan de Lindensteinlaan in Leek. De markt is op vrijdag geopend van 14:00 - 21:00 en zaterdag vanaf 9.30 tot 15.00 uur

De opbrengst gaat dit jaar naar De Stichting Ambiance Noord-Nederland (Wensambulance), Ko-Bus te Assen, Stichting Vrienden van Rwanda, De Voedselbank Noordenveld-Leek en Stichting Leergeld Westerkwartier-Noordenveld.

Iedereen die iets over heeft voor de rommelmarkt kan deze het hele jaar op laten halen door contact op te nemen met Evert van der Woude, tel 0594-51 64 82. Daarnaast zijn goed verkoopbare goederen tijdens de inbrengdagen af te leveren op vrijdag 7 september: 18.00 tot 21.00 uur en zaterdag 8 september van 9.30 tot 12.00 uur aan Kerkweg 59 in Leek.

Hulp zoals de opbouw van de kramen, het opladen, transport, afladen en verkoop van goederen bij de kerk is van harte welkom. Ook voor de jeugd is het hartstikke leuk om mee te doen, bijvoorbeeld snoepverkoop, lootjesverkoop voor Rad van Fortuin en meehelpen bij de kinderhoek.

Opgeven via www.rommelmarkt-leek.nl Voor de laatste nieuwtjes, foto’s en andere bijzonderheden kijk op de facebookpagina van rommelmarkt Leek