Repair Café gaat vijfde jaar in

NOORDENVELD - Na de start in april 2014 heeft het café 30 keer gedraaid in Noordenveld met totaal ruim 250 bezoekers. In september starten we weer , net als de afgelopen jaren, op woensdagmiddag vijf september 14.00-16.30, met natuurlijk koffie, thee, zelfs een koekje en vooral goede zin.

Na de start in april 2014 heeft het café 30 keer gedraaid in Noordenveld met totaal ruim 250 bezoekers. In september starten we weer , net als de afgelopen jaren, op woensdagmiddag vijf september 14.00-16.30, met natuurlijk koffie, thee, zelfs een koekje en vooral goede zin.

Als u dan nog niet kan: er is een sessie elke eerste woensdag van de maand, van september tot juni, steeds startend 14.00 in de Doopsgezinde Kerk, Padkamp (t.o. Aldi).

Onze vrijwilligers krijgen steeds meer ervaring en repareren allerhande spullen met een succesgraad van zo’n 60%. Soms moeten we verwijzen en heel soms, met héél veel verdriet, en dan na vaak anderhalf uur zwoegen en soms brommen, moeten we het kapotte apparaat opgeven, toegeven dat het niet meer te repareren is.

Het dozijn vrijwilligers wil toch weer aan de slag dit vijfde jaar en gaan met u aan tafel om uw stofzuiger, klok, kleding, waterkoker, speelgoed en veel andere elektrische apparatuur aan te pakken, open te peuteren en werkend weer de deur uit te laten gaan. Dan zijn wij ook weer blij.

We vragen slechts een vrijwillige bijdrage zodat we de huur en gereedschappen (meestal gebruiken we onze eigen koffers, overigens) kunnen bekostigen.

Graag tot ziens op 5 september