Leek in de ban van Kleintje Leek Week

LEEK - Op donderdag 30 augustus start in Leek weer Kleintje Leek Week en deze duurt tot zaterdag 8 september. ‘Kleintje’ kan beter worden weggelaten, want het feestgedruis duurt meer dan een week en heeft een uitgebreid programma.

Op donderdag 30/8 wordt begonnen met de Standwerkersconcours met het Noordelijke Kampioenschap tijdens de wekelijkse markt. Hier proberen verschillende handelaren diverse producten aan de man te brengen. Op zaterdag 1/9 is er de bekende Dolle Zaterdag waar de Leekster middenstand kooplustig Leek probeert te verleiden met dolle aanbiedingen. Er is live muziek en er zijn springkussens voor de kinderen.

Op woensdag 5/9 Zijlen on Tour, een muziekprogramma met diverse artiesten. Op donderdag 6/9 de bekende Bingo-avond met als hoofdprijs een fiets, aangeboden door Profile Wagenaar en verder diverse andere prijzen aangeboden door de ondernemers van Leek. Op vrijdag 7/9 Kleintje Pinkstermarkt met veel kramen in de Tolberterstraat, op de Dam en aan de Bosweg.

Op zaterdag 8/9 diverse activiteiten zoals pony-activiteiten op het evenemententerrein, een Playbackshow in het centrum en vanaf 16.00 uur het bekende Bourgondisch Leek.

Voor de Playbackshow kan nog opgegeven worden via info@volksvermakenleeknietap.nl.