Schaakclub Roden start in september met nieuw seizoen

RODEN - Op maandagavond 3 september start voor Schaakclub Roden het nieuwe seizoen.

Zal dit seizoen weer zulke verrassende ontwikkelingen kennen dan het vorige seizoen toen Ward Romeijnders op de valreep koploper Ger Battjes versloeg, en clubkampioen werd of kunnen we weer zo'n feestelijk basisscholenkampioenschap organiseren of zo'n karakteristiek Ot & Sien schaaktoernooi?

Schaakclub Roden is een gezellige vereniging. Dit is ook ons eerste doel: een gezellige sfeer van waaruit op schaakgebied van alles wordt georganiseerd.

De club is in 1961 opgericht voor schakers van alle leeftijden en gezindten. We spelen in een prachtige outillage, namelijk de oude Scheepstra school aan de Schoolstraat 1 in Roden. Sinds een paar jaar hebben we ons eigen levensgrote buiten schaakbord in de Treftuin achter de Scheepstra school.

Voor mensen die het idee hebben dat ze niet goed genoeg zijn voor een schaakclub; gelukkig geven we de laatste jaren schaaklessen, zowel voor beginnende schakers die de beginselen het spel nog moeten leren als voor de meer gevorderden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Op onze website schaakclub-roden.nl staat veel informatie. Vanzelfsprekend is onze secretaris Henk van Bemmel (0594-517680) altijd bereid u meer over onze club te vertellen. En natuurlijk kunt u op maandagavond gewoon even langs komen om sfeer te proeven.