Mariaconcerten in Peize

PEIZE - In de Mariahoeve aan de Lageweg komen zondag 30 september 16.00 uur Floor Le Coultre (viool) met Maarten den Hengst (piano).

Ze spelen een prachtig programma van Beethoven, Webern en Mozart. Floor en Maarten leerden elkaar nog niet zo lang geleden kennen toen ze beiden soleerden in het tripelconcert van L. van Beethoven. Er bleek zo'n muzikale en persoonlijke klik te zijn dat ze samen zijn gaan spelen. Welnu, iedereen kan getuige zijn van één van hun eerste optredens.

Vrijdag 19 oktober 20.15 uur vindt het tweede concert plaats in de Kerk van Peize. Wie het Peter de Grote festival heeft gevolgd is misschien getuige geweest van één van de optredens van Klaartje van Veldhoven: een zangeres met een stem die zo veel kleuren (en dus expressie) heeft dat het publiek geraakt en enthousiast reageerde.

Trio

Klaartje komt met een heel bijzonder programma naar Peize met niet de eerste de beste musici: Trio Rembrandt Frerichs (http://www.rembrandtfrerichs.nl/), Ties Mellema op saxofoon, Hugo Ticiatti op viool, Benjamin Glorieux op cello en anderen. Met barok en jazz (twee muziekstromingen waar improvisatie een belangrijke rol speelt!): het belooft een spectaculair concert te worden.

Meer informatie en reserveren op www.mariahoeveconcerten.nl of via e-mail: mariahoeveconcerten@gmail.com, of bel: 0505717693. Een half uur vóór aanvang van het concert aan de Lageweg is er koffie/thee en een drankje en een hapje na afloop. In de Kerk is er koffie/thee in de pauze en een een drankje na afloop van het concert. Dit is bij de prijs inbegrepen.