Businessclub Norg van start

NORG - Met het zetten van de handtekening hebben zo’n 40 ondernemers uit Norg en omgeving woensdag de nieuwe sportgerichte Bussinessclub Norg e.o. in het leven geroepen.

De club wil de krachten bundelen om Norg nog meer op de kaart te zetten. Netwerken, sport en bewegen zijn daarbij belangrijke speerpunten. Op het terras van restaurant Tafel20 werd het contract door de aanwezige leden ondertekend.

De leden dragen jaarlijks 600 euro bij, de helft voor eigen (sportieve) activiteiten als ontbijtsessies met fitness, ATB-clinics en survivals, en de andere helft voor ondersteuning van bijeenkomsten. Het gaat onder meer om verbeteren van de openbare ruimte, van accommodaties, of nieuwe of bestaande evenementen ondersteunen ten behoeve van inwoners en/of toeristen. Het kan daarbij gaan om bedrijfsbezoeken, lezingen, klusdagen, informele ‘uitjes’ in binnen- en buitenland en onderlinge uitwisseling.

Initiatiefnemers en tevens bestuurslid zijn Reint-Jan Auwema, Henk Boelens, Wynko Tonckens, Evelyn de Vries en Berd Bazuin. Auwema heeft er in ieder geval al veel zin in: ‘We staan voor ongelooflijk veel lol, een ondernemend Norg, 60 leden in 2020 en Norg als fitste dorp in 2025!”. (Foto’s Germ Geersing.)