Eindsprint Zunneschien

VEENHUIZEN - Zunneschien aan de Hospitaallaan 2 sluit binnenkort het seizoen af. De artistieke tuin is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur en dat tot en met september.

Tot die tijd staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken. De expositie in de komende maand is van Tiny Komen – Vermeulen Zij werkt met verschillende materialen zoals aquarel, olie, softpastel en acryl. Ook werkt zij graag met klei.

‘Schilderen en boetseren zijn ontdekkingstochten. Een spel van lijnen en kleuren. Een lijn van een lichaam, een beweging van een dier, een grillige tak aan een boom, alles is waar om geschilderd te worden.’

Fietstocht

De laatste fietstocht onder begeleiding van gids Evert Bruining is op 18 september. Opgave is hiervoor ook mogelijk per groep op elke willekeurige dag. De kosten zijn 5 euro inclusief een kop koffie. Vertrektijd om 13.30 uur en terug om 17.00 uur.

Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.