Programma-aanbod Sportpas van Beweegdorp Norg

NORG - Beweegdorp Norg biedt dit najaar opnieuw een programma van drie maanden aan, waarbij deelnemers twee keer per week kunnen sporten.

Er worden steeds zes verschillende activiteiten aangeboden, die vier weken achter elkaar op het programma staan. In de periode september tot en met december 2018 komen de volgende sporten aan bod: tennis, running bootcamp, floatfit, survival fit, badminton en bodypump. Het exacte programma, met data, aanvangstijden en locaties kun je vinden op www.beweegdorpnorg.nl.

Deelnemers aan de sportpas zijn 18 jaar of ouder. Het maakt niet uit hoe het me je basisconditie gesteld is, iedereen is welkom. Alle docenten zijn zeer ervaren en kunnen de les aanpassen aan het niveau van de deelnemers. De sportpas is uitermate geschikt voor mensen die snel zijn uitgekeken op een sport en houden van variatie. Immers, elke vier weken staat er weer iets anders op het programma.

De sportpas kost € 17,50 per onderdeel of € 100,00 per persoon voor het hele programma. Voor meer info en aanmelden: Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg of 0592-613213.