Eerste Murphy’s Quiz Night na zomerstop

NORG - In Café Zwaneveld wordt vrijdag 21 september de eerste Murphy’s Quiz Night na de zomerstop gehouden.

Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om mee te doen aan deze quizavonden. Al sinds 2008 worden er in de ‘wintermaanden’ maandelijks quizavonden georganiseerd. Wat klein begon, is snel uitgegroeid tot een ware quizrage in Norg en omstreken; gemiddeld doen er al jaren meer dan 35 teams en 175 personen per avond mee.

Tijdens de avondvullende quizavonden strijden teams van maximaal vijf personen tegen elkaar tijdens een algemene kennisquiz met zes vragenronden, een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. De presentatie is in handen van Michaël Wiese.

De quizavonden na de zomerstop worden gehouden op vrijdag 21 september, vrijdag 19 oktober, vrijdag 16 november en vrijdag 21 december. Op deze laatste avond in december is de grote finale-avond en wordt het winnende team in het algemeen klassement gekroond tot Murphy’s Quiz Kampioen van 2018.

Opgave kan via info@cafezwaneveld.nl of bij Café Zwaneveld aan de bar. Bij opgave vooraf is een tafel gegarandeerd.